Impression: Food Truck Festival, Gent

Ik heb zelf meerdere reizen naar Azië ondernomen en ben een ware fan van de Oosterse Street Food.  Ik had onlangs gelezen dat Tom Vandenberghe de heerlijke Vietnamese Pho-soep verkoopt op diverse plaatsen in Gent in zijn rondrijdend mini-truckje. Na wat surfen kwam ik op de websites van Ramen en eetavontuur (klik op de woorden om naar betreffende site te gaan).

Zo kwam ik terecht op de site van barrio cantina waar alle info staat over het Food Truck Festival. Mijn smaakpapillen waren geprikkeld!

Ik verzamelde wat foto’s van de sfeer die er hing te Gent. Persoonlijk vond ik het een leuke belevenis. De Pho-soep was inderdaad lekker, maar ook andere trucks boden veel lekkers aan, zoals de mosselen en garnaalkroket van Fishbar de Crevette, de oesters van Jour de Fête, en een broodje met Argentijnse worst van Choripan. Leuk om allemaal eens te proeven! Er hing een aangename polé-polé sfeer met bijpassende muziek.

Bij Tom Vandenberghe heb ik het boek Singapore & Penang street food gekocht, waar ik superblij mee ben. Singapore staat namelijk volgend jaar op mijn planning als reisbestemming. Hoe meer ik hierover te weten kom, des te meer ik er een gastronomische reis van kan maken! Tom heeft reeds meerdere boeken op zijn naam staan (klik hier om ze te zien).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *