Revisited: La Trinité*, GM 17, Sluis, Nederland

Recentelijk gaf ik reeds een recensie over La Trinité (klik hier als je deze wil lezen). Vandaag bezocht ik – geheel onverwacht – La Trinité opnieuw. Ik koos deze maal voor het Langoustine-menu (dit is de reden van mijn bezoek – ik ben een langoustine-liefhebber).  

Het is niet mijn bedoeling een nieuwe recensie te plaatsen, maar een globale impressie van de gerechten via foto’s mee te geven. Mijn mening over dit restaurant en de score blijft volledig dezelfde als vorige keer. Alles klopt, de smaken zijn overheerlijk, alles tot in de puntjes verzorgd.

La Trinité behoudt dus 3 mesjes en een couteau-score van 18/20. Alweer Super gegeten, dankjewel !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *