Vlasbloemeken

Revisited: ’t Vlasbloemeken*, GM 15, Koewacht, Nederland

Restaurant ’t Vlasbloemeken te Koewacht viert zijn 10-jarig bestaan. Men serveert ter gelegenheid een 10-gangen Signature menu met hun beste gerechten van de voorbije 10 jaar.  Uiteraard kon een nieuw bezoek niet ontbreken, dit restaurant blijft een topper voor mij.

En, zoals verwacht, werd ik niet teleurgesteld. Het menu zit zeer mooi in elkaar: perfecte hoeveelheden, prima smaakbalans, heerlijke aangepast wijnen en prosecco’ s.  Van begin tot einde was dit puur genieten op top gastronomisch niveau!

Het menu :

-Gerookte oosterscheldepaling, aardappel, soja

-Ceviche van coquilles, kokkels, haringkuit

-rilette van fazant, witloof, appel

-zeebaars op de huid gebakken, risotto

-kreeft, verse pasta, cantharellen

-zwezerik, bloemkool, taggiasche olijven

-hert, knolselderij, spitskool en biet

-crème brulée Vacherin mont d’or , peer, stroop

-chocolade en noten

-mango en mokka

en nu in beeld:  (om een foto groter te zien: klik er 1x op)

De couteau-score van ’t Vlasbloemeken blijft behouden !

Mesjes: mes geelmes geelmes geelmes geel

Punten: 19/20

Inspector couteau
Inspector Couteau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *