couteau

Voorstelling

Inspector Couteau.

Messcherpe

gastronomische

recensies.

Hoi culinaire lezers,

Ik heb er lang over nagedacht om een blog te starten waarin ik onder andere mijn ervaringen van restaurantbezoeken met andere culinaire liefhebbers kan delen.

Wanneer ik het heb over restaurants bedoel ik vooral de gastronomische restaurants, waaronder diegenen die hun strepen reeds hebben verdiend via Gault Millau en Michelin, maar evengoed de (nog) onbekende culinaire pareltjes waar ook met hart en ziel gewerkt wordt in zaal en keuken om elke fijnproever een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen.

Ik stel me even voor. Ik ben een 34-jarige vrouw. Ik woon in Oost-Vlaanderen en werk in regio Mechelen (jobsector: psychologie). Via deze pendelweg kom ik regelmatig langs vele culinaire hoogstandjes in Vlaanderen en omstreken. Het gebeurt dan ook regelmatig dat ik na een lange werkdag nog een gastronomisch diner meepik. Puur Genieten!

Al sinds ik het levenslicht zag, ben ik een genieter van lekker eten en sinds enkele jaren is het bezoeken van gastronomische restaurants mijn allergrootste hobby geworden. Ik bezoek voornamelijk restaurants in Vlaanderen en Nederland en enkele in het buitenland.

Mijn doel met dit blog is vooral mijn ervaringen met jullie delen en misschien een gids zijn in een zoektocht naar een goed restaurant. Mijn mening is uiteraard subjectief en persoonlijk, wat normaal is, zeker als het om het beoordelen van eten gaat. Dit is een onafhankelijk recensieblog.

Regelmatig zullen er ook niet-culinaire blogberichten verschijnen, kwestie van wat afwisseling te hebben 🙂 . De onderwerpen zullen meestal gelinkt zijn met het thema culinair of Lego.

Ik zou het enorm op prijs stellen als jullie feedback geven. Veel leesplezier! Ik hoop dat ik jullie kan inspireren…

Inspector Couteau   Inspector couteau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *